Yleinen

Lonkan virheasennot

Lonkan virheasennot voivat johtua lantiokorin kallistumisesta, joka puolestaan johtuu usein lihaskireyksistä tai esimerkiksi aiemmin tapahtuneesta loukkaantumisesta.

Kalevalainen jäsenkorjaus on luonnollinen ja tehokas hoitomuoto, joka auttaa korjaamaan lonkan virheasennot. Manuaaliset tekniikat, kuten mobilisaatiot, venytykset ja hierontatekniikat, auttavat avaamaan lihaskireyksiä ja palauttamaan lantiokorin oikeaan asentoon. Näin kehon liikemekanismit pääsevät takaisin tasapainoon, mikä vähentää kipua ja epämukavuutta. Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan myös parantaa nestekiertoa ja edistää kehon omaa paranemisprosessia. Lonkan virheasento lantiokorin kallistumisen takia aiheuttaa pidemmällä ajalla kipuja myös selkään. Siksi nämä virheasennot on saatava pois, ennen kuin pitkittyvät liikaa ja aiheuttavat muita ongelmia. Varsinkin tänä päivänä näyttää ihmisillä olevan jalat aikas tukossa ja siksi jalkojen lihaksista saatava kaikki lihaskireys pois, että saadaan lantiokori tasapainoon.

#kalevalainenjäsenkorjaus #lonkkakipu #lihaskireys #liikkuvuus #tasapaino #luonnollinenhoito

 

tietoa-hoidosta