Yleinen

Kaipaatko kivutonta elämää ja aikaa ennen kipuja

Onko sinulla kenties??

–  Jalkojen toiminnallinen erimittaisuus

–  Jalkaterien ja nilkkojen virheasennot

– Polvien virheasennot

– Lonkan virheasennot

– Jännityspäänsärky

– Purentahäiriö

– Lannerangan ja ristiselän kivut sekä virheasennot

– Toiminnallinen skolioosi, joka tulee lantiokorin virheasennosta

– Iskias

– Olkapääkipu

– Jäätynyt olkapää

– Tenniskyynärpää

– Päänsärky ja migreeni

Näihin kaikkii ongelmiin on mahdollista saada Kalevalaisella jäsenkorjauksella apua.

Kalevalainen jäsenkorjaus on kehon mobilisaatiohoito. Hoidossa käsitellään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja raajanivelet jalkapohjista päälakeen saakka kipua ehdottomasti välttäen, kudoksien tuntemuksia kunnioittaen ja nivelten normaaleja liikeratoja hyödyntäen.

 

Hoidossa käsitellään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet jalkapohjista päälakeen saakka kipua ehdottomasti välttäen, kudoksien tuntemuksia kunnioittaen ja nivelten normaaleja liikeratoja hyödyntäen.

Tarkoituksena on tasapainottaa koko tukirakenteen kineettinen ketju, jalkapohjasta kallonrajaan saakka. Koska keho on kokonaisuus ja kipu voi sijaita aivan toisessa kohdassa, kuin missä ongelman alku on.

Hoitomuoto, jota on dokumentoitu 1800-luvun lopulta alkaen. Kalevalainen jäsenkorjaus hyväksyttiin Opetusministeriössä Museoviraston esityksestä vuonna 2017 osaksi Perinnehoitojen aineetonta kulttuuriperintöä ja vuonna 2020 aineettomaksi perinnehoidoksi.

Lisää tietoa hoidosta