Yleinen

Jalkojen toiminnallisen erimittaisuuden aiheuttamat ongelmat

Lihaskireydet voivat aiheuttaa lantiokorin kallistumisen ja siten jalkojen toiminnallisen erimittaisuuden. Tämä puolestaan voi johtaa selkärangan nikamien kallistumiseen ja toiminnalliseen skolioosiin, joka vaikuttaa koko kehon toimintaan.

  • onnutko toista jalkaa??
  • kipeytyykö aina se sama toinen puoli?? selästä, pakarasta??

Kalevalainen jäsenkorjaus on tehokas tapa hoitaa tällaisia kehon ongelmia. Hoitomuodossa käytetään manuaalisia tekniikoita, kuten mobilisaatioita, jotta kehon liikeradat ja liikemekanismit saadaan takaisin tasapainoon. Tämä auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta ja vähentämään kipua ja epämukavuutta. Samalla hoito tasapainottaa nestekiertoa kehossa, mikä on tärkeää kehon hyvinvoinnille ja toiminnalle.

Jos kärsit lihaskireyksistä ja niiden aiheuttamista kehon ongelmista, ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään!

Varaa aika Mäntsälästä

Varaa aika Keravalta

Varaa aikasi Kalevalaisen jäsenkorjauksen oppilashoitoon nyt!

#kalevalainenjäsenkorjaus #lihaskireys #tasapaino #liikkuvuus #nestekierto #jalkohentoiminnallinenerimittaisuus